OVER ONS

Batterij Thuis begon als een hobby, ontstaan uit een vraag van de moeder van de eigenaar. Zijn ervaring in de zonnepanelen branche en zijn vaders fascinatie voor deze technologie vormden de basis. Hoewel de moeder van Michiel nooit zo’n fan was van het zicht op een dak volgebouwd met zonnepanelen, veranderde ze toch van gedachte. De doorslag kwam na het lezen van het “Laatste licht”, waar een wereldwijde stroomstoring zonnepanelen opeens cruciaal maakte.

Onze Missie

Na het besef dat zonnepanelen uitvallen tijdens een stroomstoring, ging Michiel op zoek naar een oplossing. Zo ontstond Batterij Thuis, nu vier jaar verder en verspreid over Nederland. Onze missie? Eerlijk advies, heldere oplossingen en tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk.

Onze Expertise

Onze ervaring heeft geleid tot diepgaande kennis en professionele installaties zonder verrassingen. We zorgen voor rendabele oplossingen, vooral met de implementatie van energie management systemen die onze systemen nog slimmer maken.

MICHIEL DE BRUIN

Director - Founder

Onze rol in Verandering

Batterij Thuis is meer dan een leverancier; we zijn partners in energietransitie. We halen voldoening uit het oplossen van netproblemen en dragen bij aan de energieomslag. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust vrijblijvend advies aan en ontdek onze persoonlijke aanpak!